PRECIZARI NECESARE PE CARE TREBUIE SA LE CUNOASTETI

Ne adresam Dvs., care accesati site-ul nostru, astfel:

1. Persoanele care ne fac cinste sa se intereseze de produsele noastre, le informam ca, in scurt timp vom introduce 2 produse noi, atentie OMOLOGATE si cu marca protejata (Iute de Romania, Concentrat de corcoduse).

Vom introduce de asemeni miere la stick-uri de 15 gr., insa cu o precizare absolut necesara: DOAR MIERE ADEVARATA de salcam si tei, pe parcurs si din alte sortimente.

O sa vi se para scump, insa scotianul a spus o vorba mare: “Sunt prea sarac ca sa ma imbrac ieftin.”

Noi transformam astfel:

- Suntem prea bolnavi, avem copii, batrani care desi poate sunt saraci, trebuie sa manance miere de buna calitate, garantata de firma noastra, care nu a importat, nu a comercializat si nu va comercializa miere de proasta calitate, in amestec cu siropuri si alti indulcitori. Lozinca noastra: “Romanii sa manance ceva romanesc si de buna calitate”.

Mierea de tei “culmea”, sudicii nu o prefera. Se zice ca nu este “b…….a”, dar este de un real folos pentru copii, bolnavi, batrani pentru un somn linistit, calmare, in raceli, gripa, etc.

2. Specialistii, incepand cu apicultorii, procesatorii dar si laboratoarele (controlul obligatoriu),vazand mesajele noastre (poate unele mai dureroase), este necesar sa lase deoparte lamentarile si sa se uneasca pentru a elimina din practica curenta urmatoarele:

- Importul de miere de slaba calitate.
- Amestecul cu indulcitori, nu de alta, dar va bate Bunul Dumnezeu (are metode specifice). Ce castigi in 10 ani, pierzi in 2 minute.

BANII VENITI DE HARAM, DE HARAM SE DUC.

Sa nu-ti faci investitii cu asemenea bani:
- Se loveste masinuta de 50-100.000 Euro
- Se imbolnaveste copilul
- Se surpa casa
- Etc
- Etc

3. Iertati-ne daca suntem aparent cam duri, este necesar totusi.

Nu este admis ca, o tara care a exportat: miere si cea mai buna ceara din lume, caviar, lemn, grane, animale etc. in ultimii 2000 ani, sa fie cotropita de produse de cea mai proasta calitate, ca sa umplem spitalele si “sa nu se stie” OARE de ce.

Chiar nu se stie ca, zaharul, siropurile si alte asemenea adaosuri la un loc cu antibioticele, sub influenta enzimelor din miere , dau necazuri mari.

NB: De ce Turcia interzice orice import? Sunt acolo oameni prosti, chiar asa.

Stiti oare ca doar UN GRAM DE ANTIBIOTIC, poate contamina 150 T de miere si aceasta devine improprie consumului, conform legislatiei europene?
Stiti ca nu exista un alt produs la care sa se faca 29 analize diferite si ca toate acestea costa cca 2100 – 2600 Euro /lot/ proba?
Dumneavoastra cumparati miere din supermaketuri si de pe strada etc.? Aveti aceasta garantie ca mierea este buna?

In concluzie, nu recomandam ca mierea care se traduce ca fiind indispensabila pentru sanatate, dezvoltare armonioasa, aport pentru eforturi fizice si psihice si se constituie un produs de frunte pentru gama celor destinate sigurantei alimentare pe termen lung (minim 10 ani garantie). Nu necesita spatii racite, conditionate in mod special, bineinteles daca este corect obtinuta si deci, se poate pastra timp indelungat.

Toate tarile avansate detin stocuri finantate de catre Stat si noi personal am putut constata in 2-3 locatii din Germania/ Franta, la procesatorii ce detineau spatii cuvenite, stocuri intre 7.000 -10.000 tone.
Din asemenea produse mai fac parte: graul, porumbul, orezul, lintea, nautul, zaharul, mierea de albine, conservele speciale din carne si peste, cartofi, ceapa, usturoi (ultimile 3 tratate special) etc.

Spania incearca de mai mult timp ca o specialitate foarte renumita produsa de fermierii spanioli (jambonul semiafumat de porc) sa poate fi tinut fara pericol de degradare. Acum 7-8 ani ajunsesera sa obtina certificatul cuvenit pentru 7 ani.

Speram ca aceste informatii sa va edifice asupra importantei unor produse alimentare din care mierea exceleaza, pentru siguranta alimentatiei in caz de cataclisme.
Sucurile artificale de orice fel, trebuie sa dispara din casele dumneavoastra. Sa aveti intotdeauna 1-2 borcane cu miere in bucatarie si deasupra sa puneti la fiecare cca. 100 ml. de apa, care se topi in cca 12 ore si siropul obtinut, cca. 2 degete pe fundul unui pahar, restul apa minerala, veti obtine un suc natural care nu va costa prea mult fata de acelasi pahar cu Fanta/ Coca-Cola etc.

DIFERENTA SE VA CONSTATA IN SANATATEA DUMNEAVOASTRA.

> inapoi la anunturi

Despre miere

Catalog de produse

Catalog in format PDF

Newsletter