Despre noi

Tremot Dobre Si Fiii SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Baicoi, judetul Prahova.

Cu un efectiv de peste 30 angajati, Tremot Dobre Si Fiii SRL produce si comercializeaza o gama larga de: miere de albine, faguri, ceara, propolis, polen, pastura.

In prezent, tinta companiei este aceea de a promova produsele apicole de inalta clasa in Romania si acest lucru are loc dupa ce, de-a lungul anilor, s-au exportat cantitati semnificative de miere conventionala si Bio in tari precum: Germania, Anglia, Franta, Italia, Polonia, Grecia, S.U.A. si nu numai.

Printre produsele de marca comercializate de catre S.C.TREMOT DOBRE SI FIII SRL se regasesc: mierea de salcam, mierea poliflora, mierea de tei, mierea din Delta Dunarii cu menta, mierea de coriandru, mierea de zmeura, mierea de floarea soarelui, mierea de maracine, mierea de albastrele, mierea de padure cu mana.

> Vezi pagina de produse pentru detalii

Nu trebuiesc uitate siropurile de fructe precum cele de: afine, mure, catina, coarne, zmeura si muguri de brad, care sunt controlate si atestate de catre AGRECO GmbH Germania precum si de importante laboratoare externe si interne ca : Intertek – Applica, QSI – Dr. Lullman, Institutul de Cercetari pentru Industria Alimentara, ANSV.
Aici mai mentionam mierea in faguri, cu laptisor de matca, cu propolis si polenul granule.

Despre miere

Catalog de produse

Catalog in format PDF

Newsletter