Demisie APEMAR

 

Stimati apicultori,

Va transmit asa cum am promis in scrisoarea anuala adresata Dvs,  demisia mea din functia de vicepresedinte APEMAR.

Motivatia este prezentata in adresa de mai jos, adresata APEMAR.

 Consider ca alte discutii sunt de prisos in aceasta faza.

In att APEMAR:

            In scrisoarea mea anuala,  adresata apicultorilor cu care lucrez,  am spus ca intentionez sa imi dau demisia. La punctul 15 din scrisoarea respectiva,  am mentionat:                                                              

“Ati auzit (unii dintre Dvs ) de faptul ca s-a infiintat APEMAR Romania,  un colos la care am “onoarea” sa fiu vicepresedinte. Va anunt in primul rand pe dvs de eminenta mea demisie din APEMAR deoarece in circa 1 an, nu a facut nimic pentru apicultura, doar BLA, BLA,  BLA. Poate se va face ceva, dar ma indoiesc”.

Ieri, 12.05.2015,  la ultima sedinta la care am participat  in calitatea pe care am avut-o,  am depus cererea de demisie pe care d-ul  secretar a scris “primit la secretariat. 12.05.2015” .

Pe aceleasi considerente pe care le-am prezentat si apicultorilor,  imi mentin pozitia din noiembrie 2014.  Motive sunt mult mai multe, dar in primul rand,  unul dintre motive este ca  membrii asociatiei nu pot demonstra,  in afara de 2 deplasari  la FEEDM,  ca au facut ceva pentru apicultura romaneasca.

Intr-adevar este o onoare pentru Romania sa facem parte din acest organism dar personal,  cu experienta ce o detin, nu accept in continuare sa mai activez in aceasta asociatie.

Doresc tuturor membrilor APEMAR sa faca ceva pentru apicultura romana, dar  am retineri si deoarece nu pot fi de acord nici sa iau parte la un “festin nedorit” si neacceptat de mine, am inteles sa demisionez.

Imi pare foarte rau de cele intamplate,  cu unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii am si unde s-a demonstrat  din plin ca “lacomia intrece omenia”, insa nu ma refer la persoana dansului.

Am un principiu pe care l-am respectat toata viata: “Langa mine un om poate castiga si un million Eu/zi. Daca insa milionul respectiv vrea sa-l completeze cu 0,02 Eu luati din buzunarul meu pe nedrept, nu pot sa iert asemenea personaje.”

Sper sa fiu bine inteles, doresc ca APEMAR sa ramana si sa demonstreze ca poate face ceva pentru apicultorii romani.

NB: Prezenta scrisoare, inclusiv  demisia mea, va fi transmisa pe site si pagina de facebook  a societatii mele   si de asemeni catre FEEDM, pentru luare la cunostinta.

Multumesc pentru intelegere si restul, ce vrea Domnul, care le analizeaza pe toate si hotaraste pentru fiecare,  dupa faptele lui.

 

Cu stima,

Traian Dobre

> inapoi la anunturi

Despre miere

Catalog de produse

Catalog in format PDF

Newsletter